Offerte AED

Kunstgras bestaat uit tapijten namaak gras. De ondergrond moet waterdoorlatend en stabiel zijn om een optimaal en langdurig resultaat te garanderen. Hoewel er zeker onderhoud vereist is, is dat in sterke mate beperkt in vergelijking met een werkelijk gazon. Kunstgras leggen in je tuin heeft heel wat voordelen. Kunstgrassen zijn een uitstekende keuze als je altijd een mooi gazon en een minimale onderhoudstijd wenst. Maar ook als je last heeft van gras allergieën

MINIMAAL ONDERHOUD

Je hoeft niet meer elke week je gras te onderhouden en je bent niet meer afhankelijk van de weersomstandigheden voor het mooi houden van je gras.

NIET ENKEL VOOR DE TUIN

De toepassingsmogelijkheden zijn veel breder dan dat. Kunstgras wordt doorgaans ook geplaatst op een balkon, dakterras, binnenshuis, in een showroom, bij een beurs of bij tijdelijke toepassingen.

TWEE SOORTEN GRASVEZELS

Deze zijn gefibrilleerde garen en monofilamenten. De eerste is over het algemeen goedkoper terwijl de tweede ziet er meer uit als echt gras.

Ja, ik wil een gratis en vrijblijvende offerte

TUSSEN DE 12% - 28%

Zoveel belgen hebben last van hooikoorts. Het leggen van kunstgras gaat klachten van hooikoorts aanzienlijk verminderen.

12 TOT 20 JAAR

Zolang gaat een grasmat mee. Als dat geen duurzaam grasperk is!

8000 KG

Zoveel co2 equivalenten stoot een voetbalveld met gras gemiddeld uit, voornamelijk veroorzaakt door onderhoud. Velen zijn het er over eens dat kunstgras een lagere ecologische voetafdruk heeft.

WAAROM KUNSTGRAS

Het bespaart je heel wat tijd aan onderhoud, ziet er altijd mooi uit en heeft een gunstig effect op problemen die gepaard gaan met hooikoorts. Bovendien is er heel wat bewijs te vinden dat kunstgras laten leggen ecologischer is dan het onderhouden van een gewoon gazon.