Bieden onder omslag

Laadoplossingen

Op zoek naar een slimme laadoplossing voor elektrische wagens in uw bedrijf?

We gaan massaal meer elektrisch rijden. Niet enkel uw werknemers vragen al eens of zij hun auto kunnen opladen, ook klanten en andere gasten laden graag hun wagen op als zij langskomen. Voorzien in enkele laadpalen vormtal snel een meerwaarde voor uw bedrijf. 

Waarom laadpalen
installeren in uw bedrijf?

100% aftrekbaar

De aankoop en installatie van laadpalen kan 100% worden afgetrokken. Ook de elektriciteit die wagens als brandstof verbruiken 100% fiscaal aftrekbaar sinds 2020.

Laadtijd

U geniet van het maximale vermogen om de laadtijd zo kort mogelijk te houden. Zo zal u met een eigen laadpaal tot 8 keer sneller uw elektrische auto opladen.

Besparen

Uw elektrische wagen(s) zelf opladen is twee tot vier keer goedkoper dan aan een publieke laadpaal. U kiest zelf of u bezoekers laat betalen voor hun verbruik.

Compatibel

De Wallbox laadoplossingen zijn compatibel met elke wagen. Ook plug-in en hybride auto's kunnen gemakkelijk aangesloten worden.

Wallbox

Wallbox is een slim laadbedrijf met de missie om het gebruik van fossiele brandstoffen te mijden. Om over te stappen naar een wereld die wordt aangedreven door duurzame energie moet vervoer elektrisch zijn. Door het ontwikkelen van state-of-the-art laadoplossingen voor elektrische voertuigen voor huizen, bedrijven en steden, brengen ze efficiëntere en duurzamere manieren op de markt om energie te gebruiken en te delen. Met hun oplaadsystemen die geavanceerde technologie combineren met uitstekend design en de communicatie tussen auto en lader, bent u zeker van een duurzame en slimme laadoplossing

Laadpaal voor uw klanten/gasten

Wanneer u een of meerdere laadpalen heeft staan voor uw bedrijf, kan u zelf kiezen wie toegang krijgt tot deze voedingsbron. Naast uw werknemers kunnen dan ook klanten en andere bezoekers van uw bedrijf toegang verkrijgen tot de laadpalen.

U beslist zelf of deze toegang tijdelijk of permanent is, alsook of de laadpaal kosteloos of tegen vergoeding gebruikt kan worden. Zo bepaalt u zelf wie gebruik maakt van uw laadinstallatie, en tegen welk tarief dit dient te gebeuren. 

Laadoplossingen voor kantoren,
horeca, wagenparken, retail,
appartementsgebouwen, en meer.

Graag een offerte?

De functies van het beheerplatform myWallbox kunnen aan de behoeften van uw bedrijf worden aangepast en gepersonaliseerd worden. Zo kan u samen met de experts eenvoudig een toegankelijk oplaadproces ontwerpen voor uw klanten, werknemers en bezoekers.

Laadoplossingen

Mobiele app

Met de mobiele myWallbox app volgt u de status van uw laadbeurt op afstand. U kan deze gemakkelijk bedienen en programmeren, waar u ook bent. U bekijkt in real-time de statistieken en blokkeert uw lader om deze te beschermen tegen ongewenst gebruik

Ontvang notifificaties op uw smartphone wanneer uw wagen volledig is opgeladen of wanneer nieuwe software updates beschikbaar zijn. Heeft u een smartwatch? Dan kan u deze eenvoudig connecteren met de myWallbox app. 

De basisversie van myWallbox is gratis te downloaden, maar een uitgebreidere Business Version kan aangekocht worden indien gewenst.