Partner worden

Op Kantoordiensten.be bundelen we nuttige en essentiële informatie voor wie onderneemt. Onze redactie schrijft over diverse, actuele onderwerpen en we schijnen een licht op collega-ondernemers die hun verhaal aan de wereld kwijt willen. We schijnen een licht op u.

Maandelijks sturen we een mailing uit naar meer dan een half miljoen professionele contactpersonen. Dit doen we zowel in het Nederlands (ongeveer 2/3 van onze contacten zijn actief in Vlaanderen), als in het Frans voor de Waalse ondernemers. In beide mailings bundelen we de ondernemersverhalen met onze eigen redactieartikelen, waardoor we een hoog leespercentage kunnen meten, met heel wat clicks.

Bent u ook geïnteresseerd in heel wat extra traffic naar jullie website? Neem dan contact op om meer te ontdekken over de mogelijkheden en prijzen.

Voor een vaste prijs per inlassing krijgen jullie alle traffic en prospects die uit de mailing voortkomen, zonder bijkomende kosten of commissies. En gelet op het grote aantal verzendingen (onze database is uniek in België), kan dit wel eens aanzienlijk zijn.

Bovendien mag er per sector maar één bedrijf deelnemen per maand. Zo garanderen we u exclusiviteit en dus ook visibiliteit.