Search Engine Advertising

Meer omzet dankzij SEA

Versla uw concurrent via zoekmachine adverteren

Met het inzetten van zoekmachineadvertenties (SEA) koopt u met advertentiebudget een advertentie binnen een zoekmachine, zoals Google of Bing. Het resultaat is dat uw advertentie in de eerste 4 zoekresultaten naar voren komt. SEA is daarmee gericht op snel resultaat boeken: vanuit Google direct de juiste mensen naar uw website trekken.

Wij helpen zowel bedrijven die  zoekmachine advertenties voor de eerste keer willen gebruiken als zij die ondersteuning zoeken bij hun huidige campagnes.

Direct naar de eerste plaats
Op Google!

Target gerichter

U kan heel precies en gericht aangeven welke doelgroep op welke apparaten - mobiel, desktop of tablet - de advertenties ziet.

Snel vindbaar

Adverteren in Google is ideaal als u snel online vindbaar wil zijn. Bijvoorbeeld omdat u een tijdelijke actie hebt die u extra wilt promoten.

Controle

Wat ook fijn is aan SEA via Google, is dat u volledige controle houdt over de advertentiekosten. Het is mogelijk om een maximum dag- of maandbudget en klikbudget in te stellen.

Meetbaar

De resultaten van uw Google Ads-campagne zijn terug te vinden in de statistieken van uw Google-account. Zo kunt u snel bijsturen en corrigeren waar nodig.

Promoot uw merk met zoekmachine adverteren.
Want aan de top valt u op!

Aan de slag met zoekmachine adverteren?

Maak gebruik van de expertise van de SEA-specialisten via kantoordiensten.be
Contacteer ons gratis en vrijblijvend voor offertes.